Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

ZEBEGÉNYI LELKIGYAKORLAT
2023. március 28.
vissza »

Könyvbemutatót tartanak 2024. május 29-én, szerdán 17 órától a váci Kolping-Házban.

Cím: Migazzi K. tér 4.

A könyv címe: A kecskeméti Mária-kápolna története

A kápolna történetét és a könyvet bemutatja a szerző: dr. Szederkényi László püspökhatvani plébános és édesapja Szederkényi László Ferenc, Arany okleveles építőmérnök.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Marton Zsolt váci megyéspüspök védnöksége alatt szervezett eseményen, Matt Fradd az Egyesült Államokban élő ausztrál katolikus hitvédő és médiaszemélyiség előadást tart május 31-én, pénteken 18 órától a Szent Margit Gimnázium dísztermében.

Matt Fradd a Pints with Aquinas című podcastjáról ismert, amelyben a kereszténység és a kortárs kultúra legfontosabb témáival foglalkozik. Különösen a pornográfia veszélyeiről szóló előadásairól és könyveiről vált ismertté. Számos kötet szerzője, mint például a Pornó mítosza; Hogyan legyünk boldogok: Szent Tamás titka a jó élethez; Létezik Isten? Szókratészi párbeszéd Aquinói Tamás öt útjáról.
2024. június 9.
2024. június 9-én 11:00-kor a nézsai Szent Jakab plébániatemplomban bérmál Marton Zsolt megyéspüspök.
2024. június 16.
2024. június 16-án 10:30-kor Dunakeszi-Alag Szent Imre plébániatemplomában bérmál dr. Varga Lajos segédpüspök, általános helynök.
2024. június 16.
2024. június 16-án 11:00-kor a vácrátóti Szentháromság plébániatemplomban bérmál Marton Zsolt megyéspüspök.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. május 27. hétfő

Hella

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor Jézus útnak indult, odasietett hozzá valaki, térdre borult előtte, és úgy kérdezte: „Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?” Jézus megkérdezte: „Miért mondasz engem jónak?...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.