Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

HÚSVÉTI KIÁLLÍTÁS A VÁCI EGYHÁZMŰVÉSZETI GYŰJTEMÉNYBEN
2024. március 7.
vissza »

Bánki Ákos Munkácsy-díjas festőművész válogatása a Betegápoló Irgalmasrend Budai Házában őrzött festményekből a Váci Egyházművészeti Gyűjteményben (2600 Vác, Március 15. tér 4.)
A Váci Egyházmegye Lánytáborát 2024. július 17-21. között tartják a Kisváci Regőczi-Kápolnában, 15-23 éves lányok számára. Részvételi díj: 15000 Ft

Ha szeretnéd jobban megismerni Istent  és korosztálybeli, hasonló érdeklődésű lányokkal eltölteni pár napot, jelentkezz a plakáton lévő QR kódon július 1-ig!

 
Balassagyarmaton a Palóc búcsú az észak-magyarországi és a dél-szlovákiai palóc vidék egyik legnagyobb népművészeti seregszemléje, folklór eseménye, amely 2024. július 19-21. között kerül megrendezésre. A búcsúnak már több évtizedes hagyománya van, célja a palócok szeretett patrónája, Szent Anna kultuszának ápolása, a néphagyomány őrzése és az összetartozás érzésének erősítése. A rendezvény idején a Palóc Múzeum rendhagyó nyitva tartással várja látogatóit.
A Váci Világi Vigalom a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye, amely több, mint negyed évszázados múlttal rendelkezik. A háromnapos programsorozat részeként a Váci Székesegyház Ifjúsági és Szent Cecília Kórusát is hallhatjuk énekelni a váci Fehérek templomában július 20-án, szombaton 19 órától.
Szeretettel hívunk minden fiatalt a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség önkéntes fiatalok segítségével szervezett nyári táborába. 
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. július 18. csütörtök

Frigyes

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus egy alkalommal így fejezte be tanítását: Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
  • 2024.06.22.
    A PAP, A FESTŐ ÉS AZ ÍRÓ: PROKOP PÉTER STÍLUSGAZDAG ÉLETMŰVE C. IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁS
  • 2024.07.17.
    EGYHÁZMEGYEI LÁNYTÁBOR -
  • 2024.07.19.
    PALÓC BÚCSÚ ÉS FOLKFESZTIVÁL BALASSAGYARMATON
  • 2024.07.20.
    HANGVERSENY A VÁCI FEHÉREK TEMPLOMÁBAN - VÁCI VILÁGI VIGALOM
  • 2024.07.21.
    DÉL-DUNAMENTI NAGYBOLDOGASSZONY KÖZÖSSÉG NYÁRI TÁBORA
  • Összes program »
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.