Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

KÖNYVTÁRI ESTÉK A KOLPINGBAN
2024. május 29.
vissza »

Marton Zsolt váci megyéspüspök védnöksége alatt szervezett eseményen, Matt Fradd az Egyesült Államokban élő ausztrál katolikus hitvédő és médiaszemélyiség előadást tart május 31-én, pénteken 18 órától a Szent Margit Gimnázium dísztermében.

Matt Fradd a Pints with Aquinas című podcastjáról ismert, amelyben a kereszténység és a kortárs kultúra legfontosabb témáival foglalkozik. Különösen a pornográfia veszélyeiről szóló előadásairól és könyveiről vált ismertté. Számos kötet szerzője, mint például a Pornó mítosza; Hogyan legyünk boldogok: Szent Tamás titka a jó élethez; Létezik Isten? Szókratészi párbeszéd Aquinói Tamás öt útjáról.
2024. június 9.
2024. június 9-én 11:00-kor a nézsai Szent Jakab plébániatemplomban bérmál Marton Zsolt megyéspüspök.
2024. június 16.
2024. június 16-án 10:30-kor Dunakeszi-Alag Szent Imre plébániatemplomában bérmál dr. Varga Lajos segédpüspök, általános helynök.
2024. június 16.
2024. június 16-án 11:00-kor a vácrátóti Szentháromság plébániatemplomban bérmál Marton Zsolt megyéspüspök.
Szívesen szolgálnád Istent és embertársaidat egész életedben? Ha megfogalmazódott benned, hogy Isten arra hív, mindezt papként tedd, várunk szeretettel!
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. május 27. hétfő

Hella

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor Jézus útnak indult, odasietett hozzá valaki, térdre borult előtte, és úgy kérdezte: „Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?” Jézus megkérdezte: „Miért mondasz engem jónak?...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.