Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK » általános »

A film korunk egyik legmeghatározóbb kérdését bemutató amerikai játékfilm. Megtörtént eseményeket feldolgozva mutatja be egy nő bámulatos változását. Abby Johnson világéletében a bajbajutott nőkőn szeretett volna segíteni. 22000 abortuszban segédkezett és számtalan nőnek adott tanácsot. Szenvedélyesen kiállt az abortuszok mellett, így válhatott a Planned Parenthood szóvivőjévé, igazgatójává. Küzdött a szívügyének megfelelő törvények megalkotásáért. Mindaddig, míg egy nap valami olyat látott, ami mindent megváltoztatott.
Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek és az Országos Lelkipásztori Intézet közös imára hívja a világot június 18-án, úrnapja előtti szombaton, immár tizedik alkalommal. A 2021-es budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészülete során hagyománnyá vált sorozat folytatódik!

 
Helyszín: Alsónémedi Faluház ( Alsónémedi, Iskola u. 1.)

Időpont: 2022. június 18. (szombat) 10 órától kezdődően, egész nap

Pál Ferenc atya előadásának címe: „A lelkierő fejlesztése, éltető spiritualitás”

Délután: 15:00-16:00

Mindenki szeretettel várnak a szervezők!
2022. június 12. 16:00
2022. június 12-én (vasárnap) 16:00 órától Rimócon, a Szent Miklós plébániatemplomban bérmál Dr. Varga Lajos váci segédpüspök. (3177 Rimóc, Hunyadi u. 2.)
2022. június 12. 16:00
2022. június 12-én (vasárnap) 16:00 órától Kerepesen, a Szent Anna plébániatemplomban bérmál Marton Zsolt váci megyéspüspök. (2144 Kerepes, Szabadság út 246.)

 <    1 2 3 4 5 ... 265  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. június 28. kedd

Irén és Levente

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus egy alkalommal hajóba szállt, és tanítványai követték őt. Egyszerre csak heves vihar tört ki a tavon, úgyhogy a hullámok elborították a hajót, Jézus pedig aludt. Tanítványai odamentek hozzá, és fölkeltették:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.