Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

A VÁROSÉPÍTŐ PÜSPÖK NYOMDOKAIBAN - MIGAZZI-DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG VÁCON
2020. október 21.
Kategória: Egyéb videók
vissza »

Marton Zsolt váci megyéspüspök május 7-én áldotta meg a Váci Egyházmegye megújult képzési központját ünnepélyes keretek között. Az új központ, mely a váci Galamb közi épületben kapott helyet, az egyházmegye intézményei, munkatársai, hívei részére nyújt képzési és tanácsadási szolgáltatásokat.
"Gizella, az otthonról hozott mély hitével gazdagította a magyar népet, a magyar egyházat." A hét szentje sorozatban Beer Miklós püspök atya elmélkedik Boldog Gizelláról.
Tornay Gábort, a Váci Egyházmegye hitoktatási igazgatóját kérdeztük az elmúlt egy év tapasztalatairól, a digitális oktatás előnyeiről és hátrányairól, valamint a pandémia utáni időszak lehetőségeiről.
Marton Zsolt családreferens püspök üzenete, valamint Burger Domonkos tanúságtétele Munkás Szent József napján.
"Nem akkor nyered el a jutalmad, ha belekezdesz valamibe, hanem egyedül és csakis akkor, ha kitartasz mellette." A hét szentje sorozatban Bógár Zsolt atya elmélkedik Sienai Szent Katalinról.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. május 12. szerda

Pongrác

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus ezt mondta tanítványainak: „Most elmegyek ahhoz, aki küldött engem. Senki sem kérdi közületek, hová mégy. De mivel ezt mondtam nektek, szomorúság tölti el szíveteket. Pedig én az igazságot...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.