Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

A HÉT SZENTJE - SIENAI SZENT KATALIN
2021. április 29.
Kategória: Egyéb videók
vissza »

Marton Zsolt váci megyéspüspök május 7-én áldotta meg a Váci Egyházmegye megújult képzési központját ünnepélyes keretek között. Az új központ, mely a váci Galamb közi épületben kapott helyet, az egyházmegye intézményei, munkatársai, hívei részére nyújt képzési és tanácsadási szolgáltatásokat.
"Gizella, az otthonról hozott mély hitével gazdagította a magyar népet, a magyar egyházat." A hét szentje sorozatban Beer Miklós püspök atya elmélkedik Boldog Gizelláról.
Tornay Gábort, a Váci Egyházmegye hitoktatási igazgatóját kérdeztük az elmúlt egy év tapasztalatairól, a digitális oktatás előnyeiről és hátrányairól, valamint a pandémia utáni időszak lehetőségeiről.
Marton Zsolt családreferens püspök üzenete, valamint Burger Domonkos tanúságtétele Munkás Szent József napján.
2021. április 23.
Kategória: Egyéb videók
A hét szentje sorozatban Rolik Róbert atya elmélkedik Szent Györgyről, az egyik leghíresebb katonaszentről, aki a gonosz lélek elleni küzdelem példaképévé vált.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. május 13. csütörtök

Imola és Szervác

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Még egy kis idő és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő és viszontláttok engem, (mert az Atyához megyek.)” Tanítványai erre így tanakodtak:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.