Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

Nagyszombaton az esti vigília-szertartásával kezdetét veszi a Katolikus Egyház legnagyobb ünnepe, a Húsvét, amely a kereszténység örömhírét hirdeti: Jézus Krisztus feltámadt a halálból és mindenkit meghív az örök életre. A Váci Székesegyházban Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be a húsvéti vigília-szertartást, a szentbeszédet Varga Lajos váci segédpüspök mondta.

Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb ünnepe, Krisztus szenvedésének és kereszthalálának a napja. A nagypénteki szertartást Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be a Váci Székesegyházban, a homíliát Varga Lajos váci segédpüspök mondta.

Nagycsütörtök estével megkezdődik a nagyböjti időszak végét jelentő szent három nap a Katolikus Egyházban. A szentmisét az utolsó vacsora emlékére Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be a Váci Székesegyházban, melyet a hívek ezúttal is élőben követhettek az egyházmegye Facebook- és Youtube-oldalán.

Marton Zsolt váci megyéspüspök olajszentelési szentmisét mutatott be a Váci Székesegyházban. Az egyházmegye papsága és a hívek az egyházmegye Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján követhették élőben a szentmisét.

Sajnos a vírushelyzet miatt az idei nagyhéten sincs lehetőségünk rá, hogy személyesen vegyünk részt keresztúti ájtatosságon. Ezzel az online keresztúttal szeretnénk lehetőséget adni, hogy bekapcsolódva az imádságba, mi is elgondolkodjunk Jézus értünk hozott keresztáldozatán. Az elmélkedésben Marton Zsolt, Varga Lajos, Beer Miklós püspök atyák, valamint Fejérdy Áron atya gondolatai segítenek.

 <    1 2 3 4 5 ... 198  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. május 12. szerda

Pongrác

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus ezt mondta tanítványainak: „Most elmegyek ahhoz, aki küldött engem. Senki sem kérdi közületek, hová mégy. De mivel ezt mondtam nektek, szomorúság tölti el szíveteket. Pedig én az igazságot...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.