Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISEREND
EGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR » Egyéb videók »

Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb ünnepe, Krisztus szenvedésének és kereszthalálának a napja. A nagypénteki szertartást Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be a Váci Székesegyházban, a homíliát Varga Lajos váci segédpüspök mondta.

Nagycsütörtök estével megkezdődik a nagyböjti időszak végét jelentő szent három nap a Katolikus Egyházban. A szentmisét az utolsó vacsora emlékére Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be a Váci Székesegyházban, melyet a hívek ezúttal is élőben követhettek az egyházmegye Facebook- és Youtube-oldalán.

Marton Zsolt váci megyéspüspök olajszentelési szentmisét mutatott be a Váci Székesegyházban. Az egyházmegye papsága és a hívek az egyházmegye Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján követhették élőben a szentmisét.

Sajnos a vírushelyzet miatt az idei nagyhéten sincs lehetőségünk rá, hogy személyesen vegyünk részt keresztúti ájtatosságon. Ezzel az online keresztúttal szeretnénk lehetőséget adni, hogy bekapcsolódva az imádságba, mi is elgondolkodjunk Jézus értünk hozott keresztáldozatán. Az elmélkedésben Marton Zsolt, Varga Lajos, Beer Miklós püspök atyák, valamint Fejérdy Áron atya gondolatai segítenek.

 <    1 2 3 4 5 ... 75  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. május 13. csütörtök

Imola és Szervác

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Még egy kis idő és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő és viszontláttok engem, (mert az Atyához megyek.)” Tanítványai erre így tanakodtak:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.