Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

Utoljára frissítve: 2019.06.20
1 / 5
2019. június 18.
Kategória: Hírek / általános
2019. június 22-én, a váci Székesegyházban a 10.00 órakor kezdődő szentmise keretében Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök áldozópappá szenteli Bógár Zsolt átmeneti diakónust. A szertartás során Hugyecz Balázst, Ondi Alexet átmeneti diakónussá, valamint Szabad Attilát állandó diakónussá szenteli a megyés főpásztor.
A idei szentelendők bemutatkozó sorait lentebb olvashatják.

bővebben »
2019. június 14.
Kategória: Hírek / általános
Négy új kanonokot iktattak be a Váci Székesegyházban június 12-én szentmise keretében, amelyet Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök mutatott be, Dr. Kocsis Imre nagyprépost és Szádoczky Károly kanonok atyák koncelebrálásával.

bővebben »
A Váci Egyházmegye az egész országgal együtt közösen készül a 2020. év szeptemberi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Ennek a készülődésnek a mibenlétéről beszélgettünk Mészáros Csaba atyával, a Nemzeti Eucharisztikus Bizottság tagjával és a kongresszus egyházmegyei koordinátorával.

bővebben »
2019. június 23. 11:30
Kategória: Programok / általános
A Karancskeszi Szent Mihály főangyal-templomban mutat be szentmisét Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök június 23-án 11:30 órától. A mise keretében megbérmálja a szentség felvételére felkészülteket. A főpásztor az ünnepség keretében megáldja Boldog Brenner János szobrát.

A helyi plébánia közössége mindenkit szeretettel vár az eseményre.

Váci Egyházmegye

bővebben »
2019. június 20.
Kategória: Hírek / általános
Barokk fesztiválra invitálja a Filharmónia Magyarország Vác város lakóit, és minden idelátogatót. Június 29 és július 6 között visszarepülünk az időben és felidézzük a kor ünnepeit és hétköznapjait.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. június 20. csütörtök

Rafael

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: „Amikor imádkoztok, ne szaporítsátok a szót, mint a pogányok! Azt hiszik ugyanis, hogy akkor nyernek meghallgatást, ha sokat beszélnek. Ne utánozzátok őket! Hiszen mennyei...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.