Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

2020. április 3.
Kategória: Hírek / általános
Olyan sajátos kihívás előtt állunk, amelyben eddig nem volt részünk. Fontos, hogy minél kevésbé kockáztassuk – a hatósági rendelkezéseknek és ajánlásoknak is eleget téve – testvéreink égészségét és életét a jelenleg kialakult járványhelyzet idején.

Az alábbiakban Marton Zsolt váci megyéspüspök rendelkezését adjuk közre.

bővebben »
A nagyheti készület elején április 5-én, Virágvasárnap Marton Zsolt váci megyéspüspök szentmisét mutatott be Paszternák Tamás püspöki titkárral a váci Püspöki Palota kápolnájában. A szertartást élőben kísérhettük végig az egyházmegye honlapján, és Facebook-csatornáján. A főpásztor az egyházmegye Karitász csoportjaiért ajánlotta fel a szentmisét, amelyek önkéntesei hősiesen állnak helyt a jelenlegi járványhelyzetben.

bővebben »
2020. március 28.
Kategória: Hírek / általános
Valamennyiünk számára megdöbbentőek a hírek, a kihalt utcák látványa világszerte. Különös és nehéz napokat élünk. Sok a bizonytalanság, a félelem: megkíméli-e szeretteinket a betegség, lesz-e munka, jövedelem, kenyér az asztalon.

bővebben »
Ezekben a napokban böjti idő van, felütötte fejét az egész világra kiható járvány, helyzet van pont most, közöttünk is, plébániáink közösségeiben, sehol egy lélek... Az idő láthatatlan, a vírus láthatatlan - viszont rajtunk mindkettő meglátszik. Rendkívüli nagyböjti időszakot élünk és minden bizonnyal rendkívüli lesz az idei húsvéti ünnep is. Milyen ez a nagyböjti, nagyheti idő? Milyen lesz a húsvét? Krisztus feltámad? Valóban feltámadt! A váci megyéspüspököt kértem, mondja el gondolatait.

bővebben »
2020. április 3.
Kategória: Videótár / egyéb videók
Marton Zsolt váci megyéspüspök üzenete az egyházmegye diakónusaihoz.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. április 8. szerda

Dénes

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az utolsó vacsorán Jézus mélyen megrendült lelkében, és újból kijelentette: „Bizony, bizony, mondom nektek, egy közületek elárul engem.” Erre a tanítványok tanácstalanul egymásra néztek, mert nem tudták, kiről...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.