Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2017. július 27-én, csütörtökön - ELMŰ karbantartás miatt - a Váci Egyházmegye honlapja, levelezőrendszere és telefonvonalai nem lesznek elérhetőek.

A Püspöki Iroda nyitva tartása is szünetel a nap folyamán.
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Általános Titkársága pályázatot írt ki szentmise állandó részeinek komponálására.

A pályázat célja új misetételek megalkotása, amelyek gazdagítják a Katolikus Egyház énekkincsét.
2017. július 21-én, pénteken a Kultúra Magyar Városában, a Váci Székesegyházban, a nagy meleg ellenére is, zsúfolásig megteltek a padsorok. Az érdeklődők kíváncsian várták - immár 25. alkalommal – a Váci Világi Vigalom programsorozat nyitóünnepségét.
2017. július 21.
30 éve szolgálja a fiatalokat a Tápió menti Nagyboldogasszony Közösség.

Egyházmegyénkben hét ifjúsági régió működik, ezek közül az első a Tápió, amely mintát adott ahhoz, hogy fiatalok egymás után hozzák létre a többi régiós ifjúsági közösséget.

2017. július 20-án, Beer Miklós püspök atya látogatott a táborba, és arról beszélt, hogy számára mit jelent a magyarság.
A gyűjtés elsődleges célja az, hogy segíthessünk azoknak a keresztényeknek, akiknek lehetőségük nyílik visszaköltözni korábbi lakhelyükre, támogatva lerombolt otthonaik újjáépítését, a mindennapi élet feltételeinek megteremtését.

 <   1 2 3 ... 86  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. július 25. kedd

Jakab és Kristóf

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus Jeruzsálembe indult. Útközben odalépett hozzá a Zebedeus fiúknak (Jakab és János apostoloknak) anyja, fiaival együtt, és leborult előtte, hogy kérjen valamit. Jézus megkérdezte tőle: „Mit kívánsz?” Ő azt...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre