Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRVÁCI EGYHÁZM. ZSINATHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLAT
EGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVEVIMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

24.-én éjszaka 24.00 órától kezdődően az M1-es csatorna élő közvetítést ad a váci székesegyházból. Az éjfélkor kezdődő püspöki szentmisét dr. Beer Miklós megyéspüspök celebrálja. Ezt megelőzően 23 órától és a szentmisén a székesegyház Szent Cecília kórusa karácsonyi műveket énekel, melyre mindenkit szeretettel várunk.
Albertirsán nem mindennapi eseménynek számított a december 13-án megrendezett cigány szentmise. A gondolat, hogy ajándékcsomagot kapjanak karácsonyra a rászoruló roma gyermekek cigány szentmise keretein belül, Kamarás Istvántól, a történész-politológus végzettséggel bíró roma embertől származik.
Beszámoló!
A Jerikó – Dicsőítés Határok Nélkül a Kárpát-medencében elnevezéssel dicsőítő gálakoncertet tartottak december 13-án a Pesti Vigadóban.
Hat személynek adta át dr. Beer Miklós megyéspüspök „A Váci Egyházmegye Elismert Személye” kitüntetésről szóló oklevelet december 12-én, pénteken, a váci Püspöki Palota dísztermében.
Csillag és kereszt c. dokumentumfilm a Vatikán aktív részvételéről szól a magyar zsidóság mentésében, és két magyar egyházi személy áldozatos munkáját mutatja be a nuncius mellett.

 <   1 2 3 ... 48  > 

MAI NÉVNAP

2014. december 21. vasárnap

Tamás

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Isten elküldte Gábor angyalt Galilea Názáret nevű városába egy szűzhöz, aki jegyese volt egy férfinak, a Dávid házából való Józsefnek. A szűz neve Mária volt. Az angyal belépett hozzá, és így...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk