Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRVÁCI EGYHÁZM. ZSINATHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLAT
EGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVEVIMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2015. április 9.
Tekintse meg zsinati oldalunkat.
2600 Vác, Dózsa György u. 75.
Tel.: 27-503-940 Mobil: 30-9603-773
E-mail: kucsak.g@invitel.hu
Világi Munkatársak Találkozója, 2015. március 21.
Szerzetes testvéreink példájában kell felismernünk, hogy mindannyian a megszentelt, vagyis a Szentlélekkel megtelt életre vagyunk meghíva – mondotta a Váci Egyházmegye Világi Munkatársainak találkozóján, az egybegyűlteket köszöntő beszédében Dr. Beer Miklós megyéspüspök. Azt kívánja, tette hozzá, hogy ki-ki a saját karizmájában megerősödve menjen haza, szolgálni a rábízottakat.
Életem csodálatos ajándéka, hogy túl a hatvanon, akolitusként közelebbi kapcsolatba kerülhettem Böjte Csaba testvérrel, a Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal és ma már – feleségemmel együtt - 5 dévai alapítványi fiú „keresztapja” is lehetek - írja Bozsai Gábor, Vámosmikola akolitusa, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány önkéntes segítője, akinek most cikksorozata jelenik meg Csaba testvér művéről a Váci Polgár című újságban. Ennek rövid kivonatát küldte el honlapunkra.
Sapszon Ferenc karnagy, a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola alapítója és művészeti igazgatója több évtizedes kiemelkedő művészi tevékenysége, valamint a zenei nevelés érdekében végzett kimagasló színvonalú munkája elismeréseként a nemzeti ünnepen Kossuth-díjat kapott.

 <   1 2 3 ... 50  > 

MAI NÉVNAP

2015. április 19. vasárnap

Emma

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben az Emmauszból visszatért tanítványok beszámoltak az úton történtekről, meg arról, hogyan ismerték fel Jézust a kenyértöréskor. Míg ezekről beszélgettek, egyszer csak megjelent köztük, és...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk