Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK - ARCHÍVUM »

Virágvasárnap a bűnbánatot jelentő nagyböjti időszak utolsó vasárnapja és egyben a Nagyhét kezdete. Ezen a vasárnapon Jézus Jeruzsálembe történő bevonulásáról emlékezik meg a Katolikus Egyház.
2020. április 5. 10:30
2020. április 5., Virágvasárnap:

Helyszín: váci Püspöki Palota kápolnája

Időpont: 10:30
Jézus fogantatását, Urunk megtestesülését (Conceptio Domini, Conceptio Christi) ünnepeljük Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén.
A Katolikus Karitász nemzetközi konferenciát szervez a Katolikus Egyház szociális karitatív tevékenységéről, 2020 március 24-én Budapesten a Magyar Tudományos Akadémián. A konferencia kapcsolódik az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészítő programjaihoz. Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött.

ELMARAD!!!
2020. március 20-án este 6 órakor a kőbányai Körösi Kulturális Központban lesz a FATIMA - AZ ÖRÖKKÉ ÉLŐ ÜZENET c. lengyel film magyarországi ősbemutatója.

A PROGRAM ELMARAD

Rendező: Jaroslaw Mańka

A film vetítése 18 órakor kezdődik, előtte 17.15-kor a Kőbányai Lengyel Kisebbségi Önkormányzat szervezésében a LENGYELEK MAGYARORSZÁGON című kiállítás megnyitására kerül sor.

 <   1 2 3 ... 256  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. április 8. szerda

Dénes

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az utolsó vacsorán Jézus mélyen megrendült lelkében, és újból kijelentette: „Bizony, bizony, mondom nektek, egy közületek elárul engem.” Erre a tanítványok tanácstalanul egymásra néztek, mert nem tudták, kiről...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.