Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

Utoljára frissítve: 2022.11.28
1 / 5
A Magyar Kurír felhívására a Váci egyházmegyéből beérkezett pályamunkát olvashatják alább.

bővebben »
2022. november 24.
Kategória: Hírek / általános
Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Váci Mihály Katolikus Általános Iskola fenntartója, az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága (EKIF) főigazgatója, Selmeczi Zoltán, az intézmény vezetője, Czakó István és Nagykáta Város polgármestere, Dorner Gábor ma délelőtt egyeztetést folytatott a Zárda utcai iskolában november 22-én délután történt tűzeset miatt.

bővebben »
A Váci egyházmegyei Karitász Erzsébet-nap alkalmából minden évben Szent Erzsébet-díjjal köszöni meg önkénteseinek a rászorulókért végzett áldozatos szolgálatát. Idén három önkéntes részesült díjban, melyeket november 19-én, a váci Fehérek templomában ünnepi szentmise keretében adott át Marton Zsolt váci megyéspüspök és Kovács Gábor, a Váci egyházmegyei Karitász igazgatója. A szentmise végén a püspök a Szent Erzsébet-kenyereket is megáldotta.

bővebben »
A szolnoki Belvárosi és a Vár Plébánia gondnoki csoportjai november első hétvégéjén tartották szokásos őszi közös lelki hétvégéjüket, amelyen értékelték az elmúlt időszakot és közösen tervezték meg az előttük álló feladatokat is. Gáll-Csepeli Anikó beszámolóját olvashatják.

bővebben »
2022. november 21.
Kategória: Hírek / általános
Október végén, egy szombati napon Kerepesen rendezték meg a Galgamenti Nagyboldogasszony Közösség őszi találkozóját. A találkozó témája a közbenjáró ima a világ megtéréséért volt, amelyről Varga Eszter számol be.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. november 28. hétfő

Stefánia

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben, amikor Jézus bement Kafarnaumba, egy pogány százados járult eléje, és így szólt: „Uram, szolgám bénán fekszik otthon, és szörnyen kínlódik.” Jézus így felelt: „Megyek és...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.