Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

Utoljára frissítve: 2022.08.10
1 / 5
A Váci egyházmegye hitoktatási igazgatósága szervezésében július utolsó hetében 33 hitoktató vehetett részt az idei kateketikai nyári táborban Máriabesnyőn. A tábor célja kettős volt: a személyes töltekezés és egymás megismerése mellett szakmai fórumot és továbbképzési lehetőséget is kínált a hitoktatóknak. A tábor egy kétmodulos képzési program első eleme.

bővebben »
A Szadai közösség hagyományos nyári nagytábora idén is Kaposszentbenedeken volt július utolsó hétvégéjén.

bővebben »
Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség 20 éves lett. Ezt az évfordulót egy különleges, jubileumi táborral ünnepelték meg, ami 2022. július 4-étől 9-éig került megrendezésre egy már jól ismert helyszínen, a nagymarosi plébánián.

Dévényi-Takács Ádám részletes beszámolóját a táborról alább olvashatják.

bővebben »
2022. augusztus 4.
Kategória: Hírek / általános
Több mint 20. táborát tartotta a Hit és Fény lelkiségi mozgalom váci közössége júliusban, Bakonykoppányban. A tábor megszervezését hosszú évek óta és idén is támogatta a Váci Egyházmegye.

A csapat, amely értelmi sérültekből, segítő barátokból és néhány szülőből áll, évközben is találkozik, havi rendszerességgel. A legnagyobb élményt, összekovácsoló erőt azonban mindig az egyhetes nyári tábor jelenti.

Hogy miért?

bővebben »
2022. augusztus 3.
Kategória: Hírek / általános
A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk PÁSZTOR GYŐZŐ olvasókanonok, Szent Balázs püspök-vértanúról nevezett Zsidói címzetes prépost, kiérdemesült esperes, nyugalmazott plébános, 2022. július 30-án, életének 90., papságának 62. évében szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.

Elhunyt paptestvérünkért az engesztelő szentmiseáldozatot 2022. augusztus 12-én, 16 órakor mutatjuk be a Dabas-Sári Plébániatemplomban, majd a helyi temetőben helyezzük örök nyugalomra.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. augusztus 10. szerda

Lőrinc

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így beszélt tanítványaihoz: „Bizony, bizony, mondom nektek: Ha a búzaszem nem hull a földbe, és el nem hal, egyedül marad, ha azonban elhal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti életét, elveszíti azt, de aki...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.