Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

Utoljára frissítve: 2022.06.24
1 / 5
Ferenc pápa a családok fesztiválján: „Szeretném, ha az Egyház irgalmas szamaritánus lenne számotokra!”

Június 22–26. között Róma városa ad otthont a Családok Világtalálkozójának.

bővebben »
A Váci Egyházmegye 12 papja lelkigyakorlaton vett részt június 13. és 17. között a váci Althann Házban, Martos Levente Balázs, a Budapesti Központi Papnevelő Intézet rektorának vezetésével. A résztvevők között voltak fiatalabbak és idősebbek (a legidősebb atya 86 éves volt); jöttek Vác környékéről-, és volt, aki a perui őserdőből érkezett (bár egy ideje már ismét egyházmegyénkben szolgál).

bővebben »
Az elmúlt években a járvány miatt csak minimálisan tudta a kistarcsai „Rózsafüzér Királynője” templomi közösség megünnepelni az Úrnapját.

bővebben »
Marton Zsolt váci püspök két szeminaristát, Szabó Gábort és Urbán Gábort szentelte átmeneti diakónussá június 18-án, Vácon. A szentelésen jelen volt dr. Beer Miklós nyugalmazott püspök és dr. Varga Lajos segédpüspök, valamint a Váci Egyházmegye papsága, azok az atyák, akik a fiatal jelöltek egykori plébániáján szolgálnak, szolgáltak.

bővebben »
Június 10-én, pénteken, Monoron került megrendezésre a "Pont Neked!" ifjúsági lelkinap a Mente Ifjúsági Lelkészség, a Váci Egyházmegye pasztorális helynöksége és a Katolikus Iskolák Főhatósága szervezésében. Az első alkalommal megrendezett esemény a 13 és 19 év közötti korosztályt célozta meg, akik egyházi iskolákból és plébániákról érkeztek. A rendezvényen Marton Zsolt püspök is részt vett.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. június 25. szombat

Vilmos

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus szülei minden évben fölmentek Jeruzsálembe a húsvét ünnepére. Amikor Jézus tizenkét éves lett, szintén fölmentek, az ünnepi szokás szerint. Az ünnepnapok elteltével hazafelé indultak. A gyermek Jézus azonban...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.