Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK - ARCHÍVUM »

A film korunk egyik legmeghatározóbb kérdését bemutató amerikai játékfilm. Megtörtént eseményeket feldolgozva mutatja be egy nő bámulatos változását. Abby Johnson világéletében a bajbajutott nőkőn szeretett volna segíteni. 22000 abortuszban segédkezett és számtalan nőnek adott tanácsot. Szenvedélyesen kiállt az abortuszok mellett, így válhatott a Planned Parenthood szóvivőjévé, igazgatójává. Küzdött a szívügyének megfelelő törvények megalkotásáért. Mindaddig, míg egy nap valami olyat látott, ami mindent megváltoztatott.
2022. június 24.
Jézus Szíve ünnepét IX. Piusz terjesztette ki az egész Egyházra. A főünnep napja a pünkösd utáni második vasárnapot, Úrnapját követő péntek, idén június 24. Ezen kívül Jézus Szívét ünnepeljük minden elsőpénteken és június havában.
2022. június 19.
Az Úrnapja Krisztus szent Testének és Vérének ünnepe. Szentháromság ünnepe utáni csütörtökön, Magyarországon a következő vasárnapon tartott főünnep, idén június 19-én ünnepeljük. Az Oltáriszentségben köztünk lévő megtestesült Krisztusnak a lelkes ünneplését szolgálja az Úrnapja. Az ünnepi szentmise után körmenettel folytatódik a liturgia.
Helyszín: Alsónémedi Faluház ( Alsónémedi, Iskola u. 1.)

Időpont: 2022. június 18. (szombat) 10 órától kezdődően, egész nap

Pál Ferenc atya előadásának címe: „A lelkierő fejlesztése, éltető spiritualitás”

Délután: 15:00-16:00

Mindenki szeretettel várnak a szervezők!
Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek és az Országos Lelkipásztori Intézet közös imára hívja a világot június 18-án, úrnapja előtti szombaton, immár tizedik alkalommal. A 2021-es budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészülete során hagyománnyá vált sorozat folytatódik!

 

 <   1 2 3 ... 316  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. június 25. szombat

Vilmos

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus szülei minden évben fölmentek Jeruzsálembe a húsvét ünnepére. Amikor Jézus tizenkét éves lett, szintén fölmentek, az ünnepi szokás szerint. Az ünnepnapok elteltével hazafelé indultak. A gyermek Jézus azonban...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.