Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK - ARCHÍVUM »

A szolnoki Belvárosi templom 270. éves jubileumához kapcsolódva egy hónapos programsorozattal készülnek a hívek. Szentháromság vasárnapján (05.26.) ünnepi szentmisével szeretnének megemlékezni az egykori ferences templom 270 éves fennállásáról. A szentmise főcelebránsa a Pasaréti Ferences Rendház tagja, Lengyel Donát atya lesz. A szentmise után agapé és kötetlen beszélgetés lesz a templomkertben.
A Pünkösd utáni első évközi vasárnap a Szentháromság vasárnapja. Miután az üdvösség történetének eseményeit megünnepeltük, május 26-án hitünk legszentebb misztériumára emlékezünk.
2024. május 25–26.

Közeledik a nektek szentelt első világnap, amely május 25–26-án lesz Rómában. Ezért gondoltam, hogy üzenetet küldök nektek. Örülök, ha megkapjátok, és hálás vagyok mindazoknak, akik segítenek eljuttatni hozzátok.
Időpont: 2024. május 25.

Helyszín: Nagymarosi Templom kertje (Szent Imre tér 2.)

Minden fiatalt szeretettel várnak a szervezők!

A nap folyamán az előadók és műhelyvezetők segítségével a résztvevő megtalálhatja a választ a „Miért élek?” kérdésre. A főelőadó Simon Dávid atya, egyetemi lelkész, aki a Győri Egyházmegyéből érkezik a találkozóra.
2024. május 25-én, szombaton 11 órakor kezdődik a karancssági Szentkútnál a néhai Mindszenty József bíboros-hercegprímás által engedélyezett Hősök napi búcsú szentmise.

A szentmisére gyalogos zarándoklattal, közösen indulnak a karancssági Nepomuki Szt. János kápolnától, délelőtt 9.30-kor (3163 Karancsság, Mikszáth út 24.).

Esős időjárás esetén a szentmise a karancssági templomban lesz megtartva. Minden kedves testvérünket szeretettel várjuk! (a szervezők)

 <   1 2 3 ... 411  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. május 27. hétfő

Hella

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor Jézus útnak indult, odasietett hozzá valaki, térdre borult előtte, és úgy kérdezte: „Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?” Jézus megkérdezte: „Miért mondasz engem jónak?...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.