Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISEREND
EGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK - ARCHÍVUM »

A bujáki templomban március 7-én, vasárnap délelőtt 11 órakor mutatnak be szentmisét, Isten szolgája: Esterházy János boldoggá avatásáért, születésének 120., halálának 64. évfordulóján.
Hamvazószerdán, 2021. február 17-én 18.00 órai kezdettel Marton Zsolt váci megyéspüspök szentmisét mutat be a váci Székesegyházban. 
2021. február 14-én, vasárnap 18.00 órától lesz a Házasság Hetének a zárómiséje a Belvárosi Nagyboldogasszony főplébánia-templomban. A szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond Marton Zsolt püspök, az MKPK Családbizottságának elnöke.
Urunk bemutatásának főünnepén 2021. február 2-án (kedd) 18.00 órai kezdettel Marton Zsolt váci megyéspüspök szentmisét mutat be a váci Székesegyházban. 
„Maradjatok meg szeretetemben, és sok gyümölcsöt teremtek.”

A magyarországi keresztény egyházak idén is nyolc napon át imádkoznak közösen a Krisztus-hívők egységéért. A 2021. január 17-24. közötti imahét anyagát a Grandchamp-i Szerzetesi Közösség állította össze.

 <   1 2 3 ... 281  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. május 13. csütörtök

Imola és Szervác

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Még egy kis idő és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő és viszontláttok engem, (mert az Atyához megyek.)” Tanítványai erre így tanakodtak:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.