Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

Utoljára frissítve: 2024.03.01
1 / 5
2024. február 26.
Kategória: Hírek / általános
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele a 2024. évi nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtésről.

bővebben »
2024. február 27.
Kategória: Hírek / általános
Február 3-án megtartották a nagykátai egyházközségi katolikus bált és farsangot, a helyi Művelődési Központban, ahol a fiatal és idősebb vendégeket és családokat tartalmas programmal várták a szervezők. A nagykátai plébániaközösség beküldött beszámolóját adjuk közre a bálról.

bővebben »
Száz évvel ezelőtt, 1924. február 15-én csatolták vissza Magyarországhoz Somoskőújfalut és Somoskőt. A centenáriumi programsorozatot a február 17-ei ünnepség, illetve emlékmise zárta, amelyet Dr. Varga Lajos a váci egyházmegye segédpüspöke celebrált a somoskőújfalui Magyarok Nagyasszonya-templomban Varga András esperes-plébános koncelebrálásával. Az ünnepségen számos érintett - határon innen és túl – vett részt, illetve jelen voltak politikusok, a helyi önkormányzatok és civil szervezetek képviselői, többek között: Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, dr. Szili Katalin, miniszterelnöki főtanácsadó.

bővebben »
2024. február 20.
Kategória: Hírek / általános
Nagymaroson a mindennapos szentségimádás hetedik évfordulóját ünnepelték február 11-én. Ebből az alkalomból a plébánia meghívott vendége volt Fábry Kornél püspök. Az eseményről Zoller Andrea a nagymarosi egyházközség újságjának, a Tanúságnak a szerkesztője írt összefoglaló beszámolót.

bővebben »
2024. február 22.
Kategória: Hírek / általános
A Galgamenti Nagyboldogasszony Közösség fiataljai találkoztak február 10-én. A Veresegyházi Katolikus Gimnáziumban szervezett találkozó címe ez volt: „Mi az igazi öröm?”. Ezzel foglalkoztak a résztvevő fiatalok az előadások, kiscsoportos beszélgetések és játékok alkalmával. Volt szentmise, melyet Kovács Zsolt ifjúsági lelkész tartott és szentgyónási lehetőség is.
Az eseményről Tomó és Dorka élményeit adjuk közre.

bővebben »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 1. péntek

Albin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus ezt mondta a főpapoknak és a nép véneinek: „Hallgassatok meg egy másik példabeszédet! Volt egy gazdaember, aki szőlőt telepített, bekerítette sövénnyel, belül pedig taposógödröt ásott, és...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.